Event Security

Bij ieder event staat veiligheid van uw gasten bovenaan. 

Naast een warm welkom is het voor u uiteraard van groot belang dat uw gasten zich veilig en beschermd voelen. Seventytwo Security draagt hieraan bij door uw gasten  op een zeer gastvrije wijze welkom te heten en de door u gewenste dienstverlening te bieden.

Of u nu een event organiseert voor 100 gasten of voor 65000 gasten, met Seventytwo Security weet u er zich van verzekerd dat uw gasten in veilige handen zijn.

Close Protection

Je ziet ze nauwelijks, maar ze zijn er wel: de persoonsbeveiligers van Seventytwo Security.  Bijvoorbeeld bij grote filmpremières of bij het begeleiden van (inter-)nationale artiesten en hoogwaardigheidsbekleders.

Onze persoonsbeveiligers hebben veel ervaring opgedaan in binnen- en buitenland en kunnen iedere klus aan, waar ook ter wereld.

Event Services

Onze hostesses staan in voor het professionele onthaal op uw event. Ze verwelkomen en begeleiden uw gasten, geven hen de juiste informatie en dit alles op een hartelijke en correcte manier. Daarnaast staan zij in voor de registratie van de genodigden en verzorgen zij de vestiaire op een vlotte manier. Door hun uitmuntende deskundigheid en spontane glimlach krijgt elke bezoeker van uw event het aangename gevoel dat alles tot in de puntjes geregeld is en voelt hij zich meteen helemaal thuis.