Event Security

Bij ieder event staat veiligheid van uw gasten bovenaan. 

Naast een warm welkom is het voor u uiteraard van groot belang dat uw gasten zich veilig en beschermd voelen.

Seventytwo Security draagt hieraan bij door uw gasten  op een zeer gastvrije wijze welkom te heten en de door u gewenste dienstverlening te bieden.

Of u nu een event organiseert voor 100 gasten of voor 4000 gasten, met Seventytwo Security weet u er zich van verzekerd dat uw gasten in veilige handen zijn.

Close Protection

Je ziet ze nauwelijks, maar ze zijn er wel: de persoonsbeveiligers van Seventytwo Security.  Bijvoorbeeld bij grote filmpremières of bij het begeleiden van (inter-)nationale artiesten en hoogwaardigheidsbekleders.

Onze persoonsbeveiligers hebben veel ervaring opgedaan in binnen- en buitenland en kunnen iedere klus aan, waar ook ter wereld.

Security Host

De Security host  van Seventytwo Security is het visitekaartje van uw bedrijf. Wij zorgen aan de voorkant van uw onderneming voor een warm en klantvriendelijk welkom, maar verliezen de veiligheid van  uw gasten, medewerkers en onderneming niet uit het oog. 

Onze medewerkers beheersen, naast het Nederlands, minimaal ook de Engelse taal en kunnen u tevens licht administratief werk uit handen nemen.

Deze vorm van security is maatwerk en wij gaan dan ook graag met u het gesprek aan om alle mogelijkheden te bespreken.

 

Hospitality Host

Vanaf het moment dat uw gast het parkeerterrein oprijd geven onze Hospitality hosts hem of haar al het gevoel welkom te zijn.

De klantvriendelijke en persoonlijke benadering, het kopje koffie en een verzorgde ontvangstruimte dragen bij aan de uitstraling van uw onderneming.

Onze medewerkers zijn gedreven om uw gasten een onvergetelijk welkom te geven, en dit altijd met een oprechte glimlach.