De Wise Owl Group is een zeer gedreven security dienstverlener met veel kennis op het gebied van event security, brandwachten en reguliere beveiligingsdiensten.

Onze speerpunten zijn: Integriteit, Samenwerken, Uitstraling, Inzet en Passie.

Of het nu gaat om opleidingen, workshops of advies, alles is mogelijk binnen BB Safety Opleidingen.
Omdat wij een zeer goede samenwerking hebben met ZaVe-Secure trainingen en advies kunnen wij u een zeer breed pakket aanbieden die wij geheel aan u of uw bedrijf kunnen aanpassen. Met deze maatwerk opleidingen bent u zeker van de juiste en veilige trainingen binnen uw organisatie.

Balboa Coaching is dé hospitality expert. Balboa Coaching begeleidt organisaties op het gebied van het verbeteren van de klantgerichtheid en gastvrijheid. Dit altijd met een glimlach!

4 Sure Security  is een betrokken en betrouwbare security partner voor uw organisatie.

De eerste opvang bij een evenement zet de toon voor de rest van de gezellige avond uit.

Door de klantvriendelijke benadering en gastvrije uitstraling van de medewerkers van 4 Sure Security dragen wij bij aan een voor zowel bezoekers als de organisatie geslaagd evenement.

Ook voor de reguliere taken van de beveiliging is 4 Sure Security door zijn diversiteit, korte lijnen en transparantie een ideale partner.

Naar welke tak van de beveiliging u ook op zoek bent, u treft in 4 Sure Security een professionele partner, of het nu om events, objecten, hondengeleiders of close protection gaat.

 

4 Sure security; Betrokken en Vertrouwd.